Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΕκλοYES


Βουλευτικές Εκλογές 2012 
ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΜΕ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ
ΟΧΙ
ΣΕ ΑΠΟΧΗ/ ΑΚΥΡΟ/ ΛΕΥΚΟ



 ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ - ΑΠΟΧΗ δεν αποτελούν διαμαρτυρία

Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο, η Λευκή ψήφος πλέον αθροίζεται και συν-προσμετρείται με τα Άκυρα. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη διατύπωση στο Φύλλο εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ) της 7ης Φεβρουαρίου 2006, στο οποίο αναφέρεται ο νέος εκλογικός νόμος.
Πρόκειται για τον εκλογικό νόμο 3434/2006 (νόμος Παυλόπουλου), στο Αρθρο 1, του οποίου αναφέρεται ρητά ότι «τα λευκά ψηφοδέλτια ΔΕΝ προσμετρούνται στα έγκυρα».

Είναι κρίμα να υπάρχει λανθασμένη εντύπωση για τα άκυρα - λευκά και αποχή ειδικά σε αυτές τις εκλογές, που είναι τόσο σημαντικές για τη ζωή μας, των παιδιών μας και της χώρας ολόκληρης.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΥΚΟ - ΑΚΥΡΟ - ΑΠΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Η κακή πολιτική των κυβερνώντων έχει πετύχει απόλυτα ένα πράγμα, την αποχή του πολίτη από την πολιτική και κυρίως του νέου πολίτη. Έτσι σήμερα η χώρα έχει χρεοκοπήσει και οι πολίτες έχουν οδηγηθεί στην απόγνωση. Υπάρχει κι άλλος δρόμος. Ενημερωθείτε από το internet, youtube κλπ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Θέλουμε ένα καλύτερο παρόν και μέλλον της χώρας μας αλλά η αλλαγή δεν θα έρθει αν διαμαρτυρόμαστε από τον καναπέ μας χωρίς να πάμε να ψηφίσουμε, αφήνοντας ολίγους να διαλέξουν για εμάς. «Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπερ της πολιτικής που τους επιβάλλεται» (Μπ.Μπρέχτ).
Η αλλαγή θα γίνει στις κάλπες. Την ώρα που θα ρίξουμε το ψηφοδέλτιο.
Η συμμετοχή σ` αυτές τις εκλογές είναι πολύ μεγάλης σημασίας.
Γιατί η κακή πολιτική αλλάζει μόνο όταν δεν την ψηφίζει ο κόσμος.
Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο πρέπει να συμμετέχουμε.
Η μαζική συμμετοχή στις εκλογές, είναι πραγματικά ανατρεπτική!

"Μία από τις επιπτώσεις του να αρνείσαι να συμμετάσχεις στα πολιτικά ζητήματα, είναι ότι καταλήγεις να κυβερνάσαι από κατώτερους." – Πλάτωνας.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ - ΔΕΝ ΑΠΕΧΩ.
ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΧΗ - ΜΗΔΕΝ ΑΝΟΧΗ.
ΔΕΝ ΑΦΗΝΩ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ.

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
Αν θέλουμε πραγματικά να αλλάξει κάτι σε αυτόν τον τόπο πρέπει να συμμετέχουμε.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου